GEVELBEKLEDING

Gevel- en dakrandpanelen

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor nieuwbouw, maar het is ook te gebruiken bij de renovatie van bestaande woningen. Keralit is gemaakt van onderhoudsarm materiaal. Hierdoor hoeven de panelen en profielen niet te worden geschilderd.
Dat scheelt aanzienlijk in onderhoudskosten. Doordat het ongevoelig is voor weersinvloeden, blijft het dak of de gevel er jarenlang strak afgewerkt uitzien.

Bij het bouwen of renoveren van uw huis, zult u de keuze voor kunststof gevelbekleding ongetwijfeld voorbij zien komen. Buiten het feit dat het uw woning er een stuk strakker uit laat zien, zijn er nog meer redenen om voor dit systeem te kiezen.

  • Hoge kwaliteit

  • Maatwerk

  • 10 jaar kleurvast

  • Milieuvriendelijk

Vraag uw gratis Keralit kleurmonster aan

KERALIT SPONNINGSDEEL 143

Het model dat al jarenlang wordt toegepast in de Nederlandse woningbouw en nagenoeg op ieder type woning past. Dit populaire model gevelbekleding wordt veel gebruikt door zijn brede sponning waardoor een mooi lijnenspel ontstaat. Door deze strakke lijnen krijgt de gevel een hoogwaardig afgewerkte uitstraling. Het sponningdeel is zowel horizontaal als verticaal te monteren en goed te combineren met Keralit dakrandpanelen. De panelen geven de woning een nieuw en strak uiterlijk. De panelen zijn voorzien van een veer en groef en kunnen blind geschroefd worden. Hierdoor behoren schroef- en boorgaten tot het verleden.

Werkende breedte:

143 mm

Dikte:

17 mm

Lengte gevelpaneel:

600 cm

Montage:

horizontaal / verticaal

Kleuren:

37

KERALIT SPONNINGSDEEL 190

De gunstige eigenschappen zorgen ervoor dat dit model moeiteloos is te monteren. Door de gepatenteerde samenstelling is het sponningdeel bestand tegen weer en wind en blijft het jarenlang goed. Het sponningdeel 190 mm is zeer geschikt voor moderne toepassingen door het fraaie lijnenspel.
De sponning is namelijk smal en strak waardoor scherpe lijnen ontstaan. Door de blinde bevestiging behoren schroef- en boorgaten tot het verleden. Het sponningdeel 190 mm is zowel horizontaal als verticaal te monteren en goed te combineren met Keralit dakrandpanelen.

Werkende breedte:

190 mm

Dikte:

17 mm

Lengte gevelpaneel:

600 cm

Montage:

horizontaal / verticaal

Kleuren:

17

KERALIT POTDEKSEL 177

De gunstige eigenschappen zorgen ervoor dat dit model moeiteloos is te monteren. Door de gepatenteerde samenstelling is het sponningdeel bestand tegen weer en wind en blijft het jarenlang goed. Het aanbrengen van de overlappende panelen wordt ook wel potdekselen genoemd. Dit is het horizontaal aanbrengen van planken, waarbij de onderliggende plank iets onder de bovenliggende plank steekt. Met als resultaten een goede afwatering én een strakke, mooi afgewerkte uitstraling.
De potdeksel-gevelbekleding van Keralit is uitgevoerd in een oerdegelijk kunststof. Het model is leverbaar in liefst 17 kleuren. U kunt kiezen uit unikleuren of kleuren met houtstructuur. Deze structuur is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Na montage zijn geen schroeven zichtbaar.

Werkende breedte:

177 mm

Dikte:

17 mm

Lengte gevelpaneel:

600 cm

Montage:

horizontaal

Kleuren:

17

Dakrandpanelen

Kunststof dakrandpanelen zijn ideaal voor het afwerken van bijvoorbeeld dakranden, boeidelen en overstekken. Dankzij de lange lengtes van 6 meter kunt u vaak uit één stuk monteren. Dat betekent: geen naden of schroef- en boorgaten in het zicht. Dankzij het gepatenteerde ophangsysteem is de Keralit dakrand tot 3x sneller te monteren dan traditionele systemen. Overstekken kunnen in combinatie met de Keralit dakrand stijlvol worden afgewerkt met de Keralit sponningdelen. Dakranden worden in de volksmond ook vaak windveer, boeiboord of boeidelen genoemd. Er zijn veel verschillende materialen dakranden en dakrandafwerkingen op de markt. Echter, ze zijn vaak niet heel duurzaam en hebben veel onderhoud nodig.
De kunststof dakrandpanelen zijn vrijwel onderhoudsvrij.

Werkende breedte:

200, 250, 300, 350 mm

Dikte:

10 mm

Lengte gevelpaneel:

600 cm

Kleuren:

15

Copyright © 1996 - 2024 Kozaan BV. | Alle rechten voorbehouden