HORREN

Kozaan heeft diverse Luxaflex® producten om uw woning vrij te houden van insecten. Muggen, vliegen, wespen kunt u buiten houden. Voor vrijwel elk raam of deur is wel een oplossing. De systemen zijn zo ontwikkeld dat de functie van het raam of de deur behouden blijft, u hoeft de horren dus niet te verwijderen.

We bieden horren met zowel vlak als met plissé gaas aan. Plissé gaas wordt gevouwen, hierdoor kan de treklijst in iedere gewenste stand stil blijven staan. De ondergeleider bij hordeuren is slechts 3 mm hoog, wat uitermate kind- en rolstoelvriendelijk is. Vlakgaas wordt veelal toegepast in raamhorren en geeft een strakke elegante uitstraling. Er is veel mogelijk en voor iedere situatie een passende hor. De horren worden op maat gemaakt voor elk raam. Wij komen graag voor een passend advies bij u langs.

Hordeur

Luxaflex® heeft diverse hordeuren welke allemaal op maat gemaakt worden.

De meest toegepaste variant is de Plissé hordeur Allure (hierboven afgebeeld). Bij een plissé hordeur wordt het gaas niet opgerold maar gevouwen. Voordeel van een plissé hordeur is dat de treklijst op elke gewenste stand kan blijven staan. Er zijn verschillende kleuruitvoeringen mogelijk. Laat u door ons adviseren welke hordeur het beste bij uw situatie past.

Rolhor

Luxaflex® biedt een rolhor voor vrijwel elk raam. Een rolhor is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor dakramen, uitzetramen en naar buiten draaiende ramen. De Luxaflex® Rolhor Super Classic (hierboven afgebeeld) is erg geschikt voor middelgrote ramen en is zeer windbestendig. De Luxaflex® Rolhor Super Classic is voorzien van een dubbelzijdige bediening. Voor een passend advies komen wij graag bij u langs en bespreken wij de mogelijkheden.

Vaste hor

De op maat gemaakte vaste inzethor bedekt uw raam het hele jaar door. Heerlijk genieten van de frisse lucht in huis. Met het optionele Poll-Tex® gaas heeft u zelfs minder last van hooikoorts omdat de pollen worden geweerd. De Inzethor Flex is vanwege de 0,6 mm dunne kunststof flens (altijd donkergrijs) geschikt voor vrijwel ieder draai-kiepraam. De horren zijn leverbaar in diverse kleuren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Copyright © 1996 - 2024 Kozaan BV. | Alle rechten voorbehouden