RAAMDECORATIE

Wij hebben diverse soorten raamdecoratie in ons assortiment wat makkelijk gemonteerd kan worden op de kunststof kozijnen. Op dit moment hebben wij een drietal verschillende toepassingen die wij aanbieden. Binnenkort breiden wij ons assortiment uit met nieuwe raamdecoratie, voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. Voor een passend advies komen wij graag bij u langs.

Gio

Wij hebben een mooie subtiele oplossing voor raamdecoratie in een aluminium frame die zonder schroeven of boren op de kunststof glaslatten gemonteerd kan worden. De Gio kan worden uitgevoerd in één stof of twee verschillende stoffen. U kunt naar eigen smaak invulling geven aan de kleur van dit doek.
Het frame is uitvoerbaar is een aantal standaardkleuren, tegen een meerprijs zijn er ook afwijkende kleuren mogelijk.

Materiaal:

Aluminium

Hoogte:

maximaal 2000 mm

Breedte:

maximaal 2000 mm

Frame kleuren:

RAL9016, RAL9010, RAL9001, RAL7016

Stof kleuren:

diverse varianten (stofstalen beschikbaar in de showroom)

Céle

Ook bieden wij een nieuwe soort raamdecoratie, ook in een aluminium frame, die zonder schroeven of boren op de kunststof glaslatten gemonteerd kan worden. De Céle is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan worden door middel van een handgreep welke om de lamel heen is bevestigd. De Céle heeft een standaard breedte van 30 mm en is verkrijgbaar in 14 standaard RAL-kleuren.

De lamellen kunnen in elk gewenste stand gekiept worden, waardoor er mooi met het licht van buiten gespeeld kan worden. Wanneer het product hoger is dan 1200 MM, dan zal deze altijd worden voorzien van een tussenstijl. Hierdoor kunnen wel beide vakken afzonderlijk van elkaar worden bediend. De lamellen zijn leverbaar in 14 kleuren, van mat tot structuur. U kunt naar eigen smaak invulling geven aan de kleur van de lamellen. Het frame van de Céle is uitvoerbaar in een aantal standaardkleuren, tegen een meerprijs zijn er ook afwijkende kleuren mogelijk.

Materiaal:

Aluminium

Hoogte:

maximaal 2000 mm

Breedte:

maximaal 1200 mm

Frame kleuren:

RAL9016, RAL9010, RAL9001, RAL7016

Lamel kleuren:

diverse varianten (stalen beschikbaar in de showroom)

James

De James is een uitvoering met de traditionele horizontale jaloezieën die wel in hoogte verstelbaar is.
De James heeft aluminium lamellen met een breedte van 25 MM en wordt door middel van een kunststof lip aan de trekbalk bedient. De trekbalk van de James is altijd voorzien van een standaard kleur onderlijst, welke kan afwijken van het frame.

In de kiepstand blijft het frame strak tegen het glas zitten. Indien het raam gereinigd moet worden kan het product eenvoudig van het kozijn worden verwijderd en eenvoudig weer terug worden geplaatst. De bediening van de James gaat enkel van boven naar beneden. De James is qua frame leverbaar in vier standaard RAL kleuren frames en kan tegen een meerprijs in andere kleuren worden uitgevoerd. Dit product is uitermate geschikt voor badkamers aangezien het product vochtbestendig is.

Materiaal:

Aluminium

Hoogte:

maximaal 2000 mm

Breedte:

maximaal 1600 mm

Frame kleuren:

RAL9016, RAL9010, RAL9001, RAL7016

Lamel kleuren:

diverse varianten (stalen beschikbaar in de showroom)

Copyright © 1996 - 2024 Kozaan BV. | Alle rechten voorbehouden